0 Flares 0 Flares ×

Om oss

Joarsbo Gård producerar lokala produkter så som saft, sylt och glögg alltsedan företaget startade 1992.

Joarsbo Gård ligger naturskönt vid sjön Fegen, mitt i Fegens Naturreservat. Här lever Eva och Kenneth, som driver gården med stuguthyrning och gårdsbutik.
Markerna hålls öppna med betande djur och vi välkomnar alla besökare att promenera runt i våra vackra hagmarker och ädellövskog. Vi har en anlagd våtmark och fina promenadvägar, samt en vandringsled längs med sjön till närbelägna Backa Loge.
Bord, bänkar, grillplats och lekplats inbjuder till att stanna en stund och njuta av naturen och sjöutsikten. Kanske med en medhavd picknick eller fikakorg.

I gårdsbutiken finner du vår egentillverkade saft och sylt, gjord på gammaldags vis med hög råvaruhalt. Vi har även andra lokala produkter från bygden. Lokalproducerad honung finns året runt, men övrigt sortiment varierar efter säsong. Husbilar får gärna ställa vid gårdsbutiken en eller flera nätter. El, vatten o toa kan erbjudas. Vi säljer även fiskekort för sjön Fegen.

På gården finns två moderna och välutrustade stugor för uthyrning året runt. En lite större med åtta bäddar ända nere vid Fegens strand, samt en mindre med fyra bäddar, som ligger vid gårdsbutiken med cirka fem minuters promenad ner till sjön. Roddbåt ingår alltid i hyran och hundar är välkomna till båda våra stugor.

Varmt välkomna att besöka Joarsbo!
Eva & Kenneth

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×